Joas

Ik werk als persoonlijk begeleider bij Varrari's Huis.


Ik ben samenwonend en vader van een dochter.


Tot 2010 was ik profvoetballer bij MVV en als laatste bij Helmond Sport. Door een zware blessure kwam in 2010 abrupt een einde aan mijn carrière als profsporter. Ik ben toen in de retail gaan werken, onder meer als manager bij de Nike-store in het Designer Outlet.


In 2016 ben ik ernstig ziek geweest, deze ervaring heeft er toe geleid dat ik bewust ben gaan nadenken wat mijn drijfveren zijn en waar ik zelf het beste tot ontwikkeling kom. Vervolgens heb ik 4 jaar later deze stap pas echt kunnen nemen.


Ik volg nu de opleiding Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen. Ik heb gekozen voor Varrari’s huis omdat hier oprechte aandacht is voor cliënten. Het werken in teamverband en het 1 op 1 begeleiden van cliënten spreekt mij hierin aan.


Ik vind het een uitdaging om te werken met de doelgroep jeugd. Binnen Varrari’s Huis zijn verschillende problematieken, ik vind het belangrijk dat zij weer vertrouwen krijgen in zichzelf en zich optimaal kunnen ontwikkelen om zelfstandig te worden. 


De topsport heeft mij gevormd in doorzettingsvermogen, motivatie, in teamverband functioneren en winnaarsmentaliteit. Ook tijdens de pieken en dalen in mijn leven daarna heb ik daar enorm profijt van gehad. Het geeft mij veel voldoening dat ik nu in de gelegenheid ben om met mijn levenservaringen jongeren kan helpen om ook hun eigen kracht te vinden. Samen met een prachtig team waarin iedereen met maximale inzet 'de bal' oppakt die hij/zij krijgt aangespeeld.