Diverse woonvormen voor 18- en 18+

Safehouse voor verslaafden in herstel

24/7 Beschermd wonen

Begeleid zelfstandig wonen

Ambulante begeleiding

   Aankomende meetings

Woensdag 8 september                    

Meeting vervalt i.v.m. groepsactiviteit extern

Woensdag 15 september                  19.00 u.

Meeting op locatie.

Woensdag 22 september                 19.00 u.

Meeting op locatie.

Woensdag  29 september                 19.00  u.

Meeting op locatie


Naast een 10 weken durend intensieve nazorgprogramma biedt Yes We Can hun fellows voor de rest van hun leven ook de Yes We Can Meetings aan. In deze zelfhulpgroepen kunnen fellows verder groeien in hun herstel met behulp van leeftijdsgenoten in soortgelijke situaties. Een steun in de rug van onschatbare waarde. 

Alle Yes We Can-fellows zijn welkom bij de meetings. Ongeacht hoe lang zij in herstel zijn, ongeacht hoe lang geleden zij in behandeling zijn geweest en ook ongeacht met welke problematiek zij gekampt hebben. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoeten zij andere fellows, delen zij hun zorgen, doelen en overwinningen. Zijn zij er voor elkaar, om elkaar te steunen in herstel, zonder oordeel en volgens de tien acties van YWCC.


Alle meetings worden begeleid door een oud-fellow, die fungeert als voorzitter. Er zal geen therapeut bij de meetings aanwezig zijn, aangezien de groepen specifiek zijn gericht op het helpen en steunen van elkáár. Tijdens de behandeling in de kliniek en in het nazorgtraject stimuleert Yes We Can Clinics hun fellows om meetings een structureel onderdeel te maken van hun herstel. 

Onze Meetinglocatie

Varrari's Huis verzorgt in Roermond één van de locaties in Nederland waar deze meetings worden georganiseerd.

De meeting is elke woensdagavond vanaf 19.00 u. Aanmelden voor deze meeting is niet nodig, er is vrije inloop en de meeting is kosteloos.

De locatie van de meeting is:

NS Station Roermond

Stations bijgebouw Noord (aan het busstation)

Stationsplein 8

Uiteraard worden ook op deze locatie de Covid-19 richtlijnen van het RIVM toegepast. Zoals het desinfecteren van handen, het bewaken van de 1,5 meter afstand en er wordt rekening gehouden met de groepsgrootte.

Locatieplattegrond busstation